Arrangere for større grupper?

 

Lundegard og storhyttene våre Barnåla og Midtgard er perfekte for større arrangementer og selskaper. Hos oss kan du arrangere familieselskaper, bryllup eller ha større bedrifts- eller idrettssamlinger.

Det er mulig både å bestille catering eller kokke selv, eller kanskje ønsker dere å ta middagen på Lundekroa eller et annet spisested på Venabygdsfjellet. Vi hjelper gjerne med å legge forholdene til rette slik at dine ønsker i forbindelse med ditt arrangement blir oppfylt. 

Treningssamling

Lundegard passer perfekt for større grupper som ønsker å legge treningsturen sin til Venabygdsfjellet. Vi kjører skiløyper etter behov, og hjelper generelt sett med å skreddersy oppholdet – uansett sesong!

Feire bryllup eller jubileum?

50-årslag, slektstreff eller bursdagsfeiring: Våre storhytter og Lundegard er midt i blinken for en fantastisk feiring på fjellet. Bestill mat fra oss eller lag maten selv – her er alt mulig! 

Bedriftssamling

Lundegard passer utmerket for bedrifter på firmatur i vakre omgivelser. Her er det kort vei til butikk, turstier, løyper og bar! I storsalen har vi også alt av utstyr til møter og konferanser, som prosjektor, lerret, mikrofon og lydanlegg. 

Ønsker du å holde ditt arrangement hos oss?