BETINGELSER OG PRAKTISK INFO VED BESTILLING AV OVERNATTING

Ved spørsmål om våre betingelser ta kontakt med oss på [email protected]

Betaling

Leien betales ved ankomst eller til Barnåla AS før ankomst – kontonummer 1594.23.58366. For noen opphold kreves et depositum – dette avtales ved booking. 

Ved ankomst

Nøkkelen hentes i Kiwibutikken på Lundes. Hytta/leiligheta er innflytningsklar fra klokken 15 på ankomstdagen, og utsjekk er innen klokken 12 på avreisedagen. Andre tidspunkter kan avtales.

Hund

Vi er glade i firbeinte venner, men dersom de skal være med må dette avtales på forhånd. Hunden kan ikke oppholde seg i senger og møbler. Dersom dere har med hund må dere sørge for at alt av hundehår er fjernet før avreise, uavhengig av om vi skal ta sluttvasken eller ikke. Dersom dette ikke er gjort vil vi etterfakturere kroner 2000 for rengjøring.

Sluttrengjøring

Sluttrengjøring er ikke inkludert i leien. Dere kan vaske selv, eller vi kan gjøre det mot et tillegg i leien. Ta kontakt med oss for å avtale dette.

Dersom dere har med hund må dere sørge for at alt av hundehår er fjernet før avreise.

Selv om dere betaler for sluttrengjøring, skal oppvasken tas og søppel fjernes. Møbler settes på plass slik de stod ved ankomst.

Sengetøy

Laken, dynetrekk, putevar og badehåndkle kan leies for kroner 200 per person, eller dere kan ta med dette selv.

Hva inngår i leien

I leien inngår strøm, wifi (Ikke wifi i Einbu) og ved for de hyttene som har vedfyring. Alle våre gjester har kostnadsfri tilgang til Lundegym. Ta kontakt med oss i butikken for å få adgangskort.

Hva bør dere ta med

Kopphåndklær, tørkefille og eventuelle duker må medbringes.

Skade

Skulle noe i hytta bli skadet eller ødelagt under oppholdet, er leietaker ansvarlig for å erstatte skaden.

Avbestilling

Leien kan kostnadsfritt avbestilles innen 30 dager før ankomst. Etter dette er leietaker ansvarlig for hele leiebeløpet dersom vi ikke får leid ut igjen til andre. Avbestilling på grunn av sykdom dekkes som regel av egen reiseforsikring. Ved bestilling nærmere ankomst enn 30 dager kan leien avbestilles innen 48 timer fra bestillingstidspunkt.

Vennligst ta kontakt umiddelbart dersom det er avvik i bestillingen.

NB: Vi har forbehold om feil i onlinepriser.