trenger du inspirasjon til hva du kan oppleve når du gjester oss?

Aktiviteter og arrangementer

På Venabygdsfjellet

Venabygdsfjellet har fantastiske turstier i alle sesonger. Turmulighetene er mange, enten du vil bestige Muen eller gå på vandretur til Dørfallet. Om vinteren har vi milevis med velpreparerte skiløyper i variert turterreng, takket være godt samarbeid med de andre bedriftene på Venabygdsfjellet. Fiskemulighetene her er mange – ørreten biter i flere av fjellvannene her oppe. Andre aktiviteter som ridning er også tilgjengelig her på fjellet, med Venabustallen liggende bare noen hundre meter fra Lundes!

 

Arrangementer og festivaler

I regionen vår er det i flere spennende arrangementer året igjennom. World Cup i Kvitfjell, Peer Gynt-spelet på Gålå, Rondaståk på Gålå, Fårikålfestivalen i Ringebu, Ringebudågån, Gudbrandsdalsdagene… det skjer stadig vekk noe her eller i området rundt!

 

Steder verdt å besøke

Når man er på Venabygdsfjellet er det absolutt verdt å få med seg stavkirken i Ringebu, Landsbyen i Ringebu og Sohlbergs plass. I Landsbyen Ringebu kan vi varmt anbefale lunsj på Hev Ringebu eller Annis Spisested. Vi ligger også bare en liten time unna OL-byen Lillehammer!