moderne leilighetsbygg som passer perfekt for alle typer besøkende

Midt i den fantastiske naturen på Venabygdsfjellet ligger Lundegard; et moderne leilighetsbygg med storsal som passer perfekt for alle typer besøkende.

Lundegard er godt egnet for arrangementer som bryllup, jubileer, venneturer, storfamiliesamlinger, kurs, konferanser, foredrag eller andre større arrangementer. Her kan det dekkes for opptil 80 personer, og med eget, praktisk kjøkken kan man stå for matlagingen selv, leie inn en dreven kokk eller bestille maten levert.

Leilighetene kan også leies enkeltvis eller flere sammen med fellesrommene. Bor du her har du fri tilgang til treningsrom, smørebod og velværeavdeling.

Velkommen som vår gjest på Lundegard!

Fasiliteter

10 moderne leiligheter

Selskapslokale

Kurs/møterom

Treningsrom

Smørebod

Fellesområder

Storkjøkken

WiFi

Arrangere for større grupper?

Lundegard og storhyttene våre Barnåla og Midtgard er perfekte for større arrangementer og selskaper. Hos oss kan du arrangere familieselskaper, bryllup eller ha større bedrifts- eller idrettssamlinger.

Det er mulig både å bestille catering eller kokke selv, eller kanskje ønsker dere å ta middagen på Lundekroa eller et annet spisested på Venabygdsfjellet. Vi hjelper gjerne med å legge forholdene til rette slik at dine ønsker i forbindelse med ditt arrangement blir oppfylt. 

Ønsker du isteden å sove i en av våre hyggelige familiehytter?