16 hyggelige og særegne hytter med rom for gode opplevelser sammen

Lundegrenda ligger idyllisk til på Venabygdsfjellet. Her finner du mange flotte og velutstyrte hytter i alle størrelser – og med mål om å ha en hytte som kan passe til deg og dine behov.

Felles for alle våre hytter er at de ligger midt i det mange kaller «Norges flotteste turterreng». Om vinteren er det velpreparerte skiløyper i et spennende og variert fjellterreng. Sommerstid kan du velge mellom å ta en rusletur langs rolige seterveger, eller ta en langtur på godt oppmerkede turstier inn i høyfjellet og Rondane Nasjonalpark.

Mulighetene er mange; og valget er ditt!
Velkommen til fjells!

Arrangere for større grupper?

Lundegard og storhyttene våre Barnåla og Midtgard er perfekte for større arrangementer og selskaper. Hos oss kan du arrangere familieselskaper, bryllup eller ha større bedrfits- eller idrettssamlinger. Det er mulig både å bestille catering eller kokke selv, eller kanskje ønsker dere å ta middagen på Lundekroa eller et annet spisested på Venabygdsfjellet. Vi hjelper gjerne med å legge forholdene til rette slik at dine ønsker i forbindelse med ditt arrangement blir oppfylt.